Жанна Фриске обречена? Откриха й тумор в главния мозък

Известната руска поппевица Жанна Фриске е болна от рак на главния мозък. Туморът е неоперабелен – болестта е достигнала 4-ти, последен стадий. Ужасната новина е съобщил за Lifenews.ru близък до семейството на красавицата, която се намира в елитна онкоклиника в Европа. Според медиците дори пълното отстраняване на туморното образувание в по-ранен стадий не гарантира пълно излекуване.Припомняме, че днес близките на Жанна Фриске излязоха с официална информация за болестта на певицата. Тестът на обръщението бе качен на официалния сайт на попиконата. Съпругът на Жанна – Дмитрий Шепельов потвърди догадките, които руските медии коментираха не особено дискретно.

„Това, което дълги месеци бе болка само за нашето семейство, за съжаление преди няколко дни стана известно на всички. Искаме да прекратим всякакви спекулации и смятаме, че почитателите на Жанна и всички, които не са равнодушни към съдбата й, трябва да знаят истината. Семейството ни е подложено на страшно изпитание. Жанна е болна от рак. Продължаваме да се борим и нито за минута не спираме да вярваме. Обръщаме се към всички с единствената молба – бъдете с нас с добри мисли и молитва!“, написа Шепельов.

За болестта на певицата стана известно на 15 януари. Тогава Жанна бе забелязана на летище „Шереметиево“ на носилка –променена до неузнаваемост. Още тогава се заговори за връзка между онкозаболяването на красавицата и пластичните операции, на които се е подлагала. Дни по-късно в предаване по ОРТ бе дискутирана темата за връзката между раковите заболявания и подмладяването със стволови клетки. В руските артсреди все по-настойчиво се говори, че непрежалимият Александър Абдулов и красавицата Анна Самохина са починали скоропостижно именно заради факта, че са се подмладявали със стволови клетки. Жанна Фриске не е била изключение – също се е подлагала на тези привидно безвредни процедури. Очевидно надлъгването с възрастта има страшна цена..