Дъщерята на Яценюк отпадна от “Гласът на Украйна” (ВИДЕО)

Дъщерята на Яценюк отпадна от “Гласът на Украйна” (ВИДЕО)

Публикувано от:

10-годишната София Яценюк отпадна от детския формат на конкурса “Гласът на Украйна” още на първия кастинг. Момиченцето не успя да впечатли с изпълнението си нито един от тримата членове на журито и те не се обърнаха с лице към нея, за да я подкрепят. София беше избрала песен на английски – Sunny на легендарните Boney M.
След изпълнението си детето разказа малко за себе си. Съдиите, които решиха, че младата конкурсантка има просто същата фамилия като украинския премиер, пуснаха няколко шеги по негов адрес. Но малката София чистосърдечно си призна, че татко й наистина е министър-председателят на страната.

След като чу това, журито побърза да замаже конфуза и изказа “искрени комплименти за уникалния глас на София” и за нейното “рядко оригинално изпълнение”, съобщава Lifenews.ru. Детето обеща да се яви отново на следващия кастинг за конкурса, който ще се състои следващата година.

Самият Яценюк, който следеше със съпругата си зад кулисите изпълнението на дъщеря си, отбеляза, че всичко е било честно и справедливо. В заключение премиерът се пошегува, че Украйна е успяла да победи корупцията, макар и в рамките на детското шоу за таланти.

[embedyt]http://www.youtube.com/watch?v=iofwRreDnEY[/embedyt]