До съорганизаторите на фестивалите „Сребърна чучулига“ и „Альоша“

Уважаеми колеги,

            Информираме Ви, че Централният, Градският и Областният съвети на Българския антифашистки съюз, Фондация „Устойчиво развитие за България”, Федерацията за приятелство с народите на Русия и ОНД, Национално Движение Русофили, Сдружение на приятелите на Русия „Александър Невски”, Федерация „Съюз на съотечествениците”, Руският културно-информационен център, МКДЦ „Дом на Москва в София” организират Петнадесети юбилеен фестивал на патриотичната и антифашистка песен „Сребърни чучулиги” и – Дванадесети фестивал на фронтовата песен „Альоша” на 18 и 19 октомври 2014 г. от 9.30 ч., София, Киносалона на ул. „Позитано” 20.

Организационният комитет има удоволствието да Ви поканяи да присъствате на фестивалите и да изживеем заедно въздействието на хубавата песен.

Молим Ви да проявите съпричастност и с разнообразни форми да огласите събитието и насочите за участие състави от читалища, училища, ВУЗ, центрове за работа с децата, туристически организации и други обществени формирования. Те могат да направят своите заявки на тел. 02/81-07-356. Надяваме се на финансова подкрепа за организацията и наградния фонд на фестивалите.

 

С уважение,

 

Станка Шопова

Председател на

Организационния комитет на фестивалите