Донски казаци и делегация на Международния славянски съвет празнуваха 3 март в София

Донски казаци и делегация на Международния славянски съвет празнуваха 3 март в София

Публикувано от:

На 4 март 2018 г. се състоя среща на Сергей Бабурин, председател на Международния славянски съвет, обединяващ националните славянски комитети на девет страни, с ръководството на Славянското дружество в България и с председателите и представители на 25-те местни български славянски дружества. На тържественото събрание, посветено на 3 март, деня на Освобождението на България от турско робство взеха участие също делегация на донските казаци и делегация от  град Самара.

слав дружества-4С посредничеството на Национално движение “Русофили” на 4 март 2018 г. в Гранд хотел София бе сключен договор за сътрудничество между сп. “Славяне” – списание на Международната славянска Академия и сп. “Сигурност”. На срещата стана известно, че следващия брой на сп. “Славяни” ще бъде посветен на българското Национално движение “Русофили” и на националния празник на България 3 март.

 

славяни-3На снимката: Сергей Бабурин, главен редактор на сп. “Славяне”, Николай Малинов, председател на НД “Русофили” и  Лазар Мурджев – издател на сп. “Сигурност”.