Добри новини от «Живая классика»

новини от живая классика

След четците наградиха котараците

Партньорите на конкурса за млади четци «Живая классика – компания «Юниум» вече над 20 години помага на ученици да подобрят знанията си по общообразователни предмети, да подсилят знанието на чужди езици, да развият творческите навици и таланти, както и да намерят нови интересни приятели. Освен това, «Юниум» предлага на децата различни образователни и развлекателни програми през ваканцията.

За да може да се запознаете по-отблизо с компанията, с нейните преподаватели и програмата за обучение, както и да минете безплатен тест по предметите и професионалната ориентация, заповядайте на «Дни на отворените врати».

Графикът на образователните центрове може да видите тук:http://unium.ru/contacts/

Градът, в който живеят деца 

Детският град на професиите «КидБург» всъщност е светът на възрастние, но в миниатюрен формат. На територията му има поща, банка, кметство, болница и други учреждения, без които не може да си представим съвременния мегаполис. На децата се издават паспорти и трудови книжки, а професиите за усвояване са над 60. В «КидБург» детето се учи да печели и да харчи пари, да взима решения, да бъде самостоятелно и успешно. Първият град на професиите в Русия се откри в Санкт Петербург през 2011 г., а след това в Ростов на Дон. На вълната на нарастващата популярност на проекта, през 2014 г. «КидБург» отваря врати и в самия център на Москва – в Централния Детски Магазин на Лубянка.

www.kidburg.ru