ДНЕС 18.00 Ч. ПРЕД РУСКОТО ПОСОЛСТВО !

ДНЕС 18.00 Ч. ПРЕД РУСКОТО ПОСОЛСТВО !

Публикувано от:

Русия, не си сама!
и Българският народ е с теб!
Русия – страж на мира на планетата!
Истината е с вас, значи и победата е за вас!

“Вземете щитът на вярата и мечът на Духът”
Библ.ЕФ. 6;14-18.

Събитията от последните месеци в Украйна са част от завоевателната политика на държави агресори, които стъпка по стъпка колонизират целия свят под различни фалшиви лозунги. От 20 години тези агресори влагат милиарди долари за да подготвят Украйна за днешния финален момент на превземането й и тоталното и разграбване и заличаване като народ и държава чрез различни лостове, точно така както направиха с България.
Българският народ не може да се съгласява с безумното поведение на политиците ни, които обслужват колонизаторите и си позволиха без допитване до народа и НС да легитимират незаконната власт и превратаджиите в Украйна.
Ние казваме „СТОП на колонизирането на Украйна от европейски съюз и сащ
Приятели на Русия и България, радетели за справедливост и Мир на планетата, бойци на Светлината, нека всеки помогне с каквото силите му позволяват. Каузата отново не е само за спасяване на поредната държава от англосксонската кървава алчност, а ЗА запазване Мира и баланса на цялата планета, за уверен превес на силите на Доброто над злото.
Българската нация днес е най-бързо измиращата нация в света. Колкото един народ се отдалечава повече от своите цивилизационни корени, толкова по-дълбок става неговия демографски срив.
Единствено Русия със своята политика и действия показва, че е основна опора и принадлежи към една и съща цивилизационна група със славянското и православно население на Балканите!
Останалите глобални и регионални фактори винаги са гледали на Балканския полуостров като на огледало, в което виждат само себе си и своите интереси и те превърнаха балканите в учебно помагало за това как се промиват мозъците на „народите от всички страни”.
Заставаме твърдо зад тези, които не жалиха сили и ни избавиха от петвековно кърваво османско робство.
Подкрепяме нашите БРАТЯ от Русия !

На 7 март (петък) от 11 часа в БТА
ще се проведем пресконференция на тема
„Защо подкрепяме политиката на Русия”

На 7 март(петък) 2014 год. от 18 часа
пред сградата на Руското посолство в София ще се проведе
ШЕСТВИЕ „България подкрепя политиката на Русия”

Организатор:
Гражданска инициатива „България подкрепя политиката на Русия”

ѣѣѣ

СЪОБЩЕНИЕ ДО УЧАСТНИЦИТЕ !
ЗА ПРОВЕЖДАНЕТО НА МЕРОПРИЯТИЕТО НА 07.03.2014 г. от 18.00 ч. СА УВЕДОМЕНИ СЪОТВЕТНИТЕ ОРГАНИ И ВСИЧКО Е НАРЕД В ТОВА ОТНОШЕНИЕ, БЪДЕТЕ СПОКОЙНИ !
ОСТАВА САМО ДА СЕ СЪБЕРЕМ ПОВЕЧЕ ХОРА !
Приятели,носете българскии руски знамена

София пред Руско посолство (до метростанция Жолио Кюри)