Демагогията им става нетърпима

Демагогията им става нетърпима

Публикувано от:

Усещате ли как вече не минава ден, без да научим за поредния акт на насилие някъде в “мирна и цивилизована Европа”. Все някой невинен местен човек е намушкан, насечен, премазан, изнасилен, изгърмян под варварски крясъци за величието на Аллах. А твърде често жертвите са и повече на брой. Случаите са толкова много и толкова начесто, че им се губи нишката и което е по-зловещо – вече се свиква с тях, като че ли са неизбежна част от всекидневието. Би било новина, направо сензация, ако има ден без терор и насилие.

Впрочем нали това и ни втълпяват – да свикваме! Да замълчим, да се смирим, да се обединим или както го рече Росен Плевнелиев – да отговорим на насилието “с повече демокрация и толерантност”. В своята самозабрава т.нар. европейски елит и неговите клакьори минават всякаква граница, а демагогията им става вече нетърпима.

Парадоксално, но високомерното им отношение към реалистично мислещите хора, които отдавна предупреждават за тези проблеми, така и не се промени. Нито веднъж не казаха “Сбърках”. Как един не излезе да си подаде оставката. Един не каза: “Не се справям, политиката ми е погрешна, нося отговорност”. Един-единствен. Няма. Продължават да вярват във фантазиите си и да раздават оценки и епитети. А с решенията и глупостите си вече застрашават собствената ни сигурност, начина ни на живот, застрашават физическия ни живот!

Що за наглост и цинизъм е да излезеш и да заявиш в прав текст, че докато бил в България, атентаторът, който се взриви в Германия, не бил радикализиран и не бил опасност за страната ни? Сякаш е прихванал като грип зловещите си наклонности впоследствие, по пътя. Терорист на ИД се регистрирал в България като “спяща клетка”. А после наш Бойко, че и Бъчварова и Ненчев летят на границата с хеликоптер и раздават вербални гаранции, че нямало заплаха за националната сигурност. Премиер слънце, не лъже само когато спи.

“Нямаме информация как той е влязъл в България”, твърди властта. А тогава КОЙ да има информация?! И освен тези хиляда и няколко в лагерите, още колко хиляди такива щъкат свободно из страната? Вече се появиха информации, че само за 3 дни у нас са влезли 15 000 нелегални имигранти. Официалните медии, разбира се, мълчат удобно. Управниците и те мълчат. А хората си казват: Значи е вярно! Какъв ужас само – ние сме разграден двор и само Господ май ни пази!

Европа загива, дами и господа! Отдавна е изпуснала и последния влак за спасение. Прилича на потъващ “Титаник”, на който оркестърът на Юнкер, Меркел, Шулц, Туск, Оланд и още дузина “втори цигулки” пеят и свирят как не ги било страх. Явно либерастията е много по-тежко заболяване, отколкото се предполага. Защото по тяхната логика “клетите бежанци” ТРЯБВА да останат в Европа, дори и с цената на все повече невинни жертви. А за да е още по-циничен филмът – големите си отбират малко по-читавото, останалото връщат в първата страна-жертва.

Перфектно измислено!

Не отворени врати, а затворени граници и пълен синхрон на службите за сигурност за контрол над всеки пришълец – само така би могла да се пресече заразата. Обратното означава неизбежна ислямизация по директиви от Брюксел!

Автор: