$1,5 млн. за главите на фашистите Коломойски и Ляшко?

$1,5 млн. за главите на фашистите Коломойски и Ляшко?

Публикувано от:

Народният губернатор на Донецка народна република Павел Губарев обяви парична награда в размер на 1,5$млн. за този, който намери губернатора на Днепропетровска област олигарха Игор Коломойски и депутата от Върховната рада Олег Ляшко, съобщи lifenews.

„Обявявам парична награда за фашистите. За Коломойски 1 милион долара, за Ляшко – 500 хиляди. Откъде такива пари? Ще ви отговоря. Тези нацистки гадини ще препродам на израелското правителство”, съобщи Губарев на страницата си във Фейсбук.

В разговор с журналисти, Губарев поясни, че парите за Коломойски може да се получат много лесно, ако се взимат отстрани. По думите му, личността на Коломойски е толкова омразна, че има много желаещи готови да дадат немалко пари. След като получи Коломойски, Губарев планира да го предаде на Международния съд.

„Ще дадат повече, отколкото ние ще дадем, а разликата ще прихванем от бюджета на Донецка народна република. Относно омразната личност Ляшко, мисля, че самият народ ще събере необходимата сума, за да бъде този човек линчуван на площада. За Коломойски обаче, ще трябва да се създадат условия в Углавния кодекс на ДНР за смъртно наказание, а  чрез волята на народа, ние ще реализираме това наказание”, поясни Губарев.