Гадателка: През Годината на петела Тръмп ще се провали, Путин ще успее

CNN  публикува прогнозите на известната китайска ясновидка Присила Лам за световните лидери през 2017 година.

Гадателка от Хонконг прогнозира, че Доналд Тръмп ще има плавно начало през тази година, но несигурен край.

Присила Лам беше една от малкото пророчици, отгатнала изборната победа на сегашния президент на САЩ. Нейното седалище е в храма Уон Тай Сън в Хонконг и от повече от 20 години тя се занимава с разчитане по лица, палми и по китайския зодиак. От Си Ен Ен я помолили да отгатне съдбите на шестима световни лидери: президента Тръмп и неговите колеги от Русия, Китай, Германия, Турция и Филипините.

Ето какво казва тя сега в навечерието на Годината на петела, която започва в неделя. Лам се обляга на предсказанията си за пътя на държавните ръководители на годината и датата на раждането им във връзка с китайския календар.

Според Лам характерно за огненото куче е голяма увереност и склонност да действа бързо, без да се замисля над нещата. Зодиакалният знак в деня на раждането на президента Тръмп е земята. Елементът на метал през втората половина на годината ще дестабилизира земята. Тъй като той е роден в годината на огъня, пролетта и лятото – когато времето е горещо – ще бъдат добри за Тръмп. Това също така е и неговият меден месец като президент на САЩ. Но през по-хладните месеци на есента и зимата той ще навлезе в трудности. Няма да има протести, каза гадателката.

Драконът е силен и може да отиде навсякъде – той може да плува във водата или да лети във въздуха. Той е изпълнен с ентусиазъм. Това в съчетание с астрологическия знак на слънцето в деня на раждане на президента Путин го прави силен лидер, който е ясен мислител. Путин ще имат добра година. Елементът на метала в последната част на 2017 г. означава пари за Путин – и за Русия. Руската икономика ще успее.

На турския президент Реджеп Тайип Ердоган Лам не предрича предстоящи успехи. Според гадателката астрологичният елемет на неговия рожден ден е водата. Пролетта не е добро време за него, тъй като тогава цъфтят цветята и ще му отнемат цялата вода. Това трябва да значи, че Ердоган ще загуби референдума за увеличаване на президентските му пълномощия, който е определен да се проведе през април. А като чете по лицето му Лам казва, че неговите очи показват, че Ердоган не се радва на подкрепата на народа, а големите му ноздри символизирали, че не е добър в притежаването на пари. Линиите около усатат му показват, че на неговите подчинени в правителството не може да се има доверие. Годината няма да е добра за Ердоган.

Източник: БГНЕС