В София се проведе протест срещу посещението на генералния секретар на НАТО

В София се проведе протест срещу посещението на генералния секретар на НАТО

Публикувано от:

Днес народни представители от ПП АТАКА организираха протест срещу посещението на генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг. Призивите на активистите бяха: „НАТО, не ни въвличай във война с Русия”, „Марш от България убийци”, „Не искаме бази на НАТО в България” и „Атака иска излизане от НАТО”.

Протестът е срещу двойните стандарти, агресивната антируска политика на ционистите и (не на последно място) срещу съсипването на някога непобедимата българска армия от страна на натовците и българските евроатлантици.
С действията си в подкрепа на превратаджийското ционистко правителство в Украйна, НАТО (под давлението на Щатите) дестабилизира целия регион. Протестът е срещу цялостната политика на пакта, която не допринася за мира и стабилността, а точно обратното. Но има и исторически препратки – военният рупор на НАТО, САЩ, все още не са се извинили за масовите убийства на българи, извършени от тях преди 70 години.

DSC_0719

„Ние не сме съгласни с факта свързан с това, че НАТО е най-агресивния военно-политически съюз, със 74-военни интервенции от годините на Втората световна война до днес и с действията си дестабилизира цели региони от света. Ние не сме съгласни с едностранното и крайно осъдително налагане на икономически санкции и задушаване на цели национални икономики. Възмущаваме се от опитите за спекулативно обезценяване на национални валути и се питаме какво би се случило ако друга държава се опита да накърни американските интереси или да причини щети върху американската икономика. Ние не сме съгласни с опитите на Вашингтон да хвърли света в хаос като предизвика война с Русия, и евентуалната възможност да ни въвлече в конфликт с нашата освободителка от 5 вековно мракобесно турско робство. Ние не одобряваме двойните стандарти на евроатлантическите престъпници и тенденциозното изкривяване на истината от казионните медии. Осъждаме спонсорираният с $5 млрд.преврат в Киев и войната, която води марионетното украинско правителство срещу собствения си народ, извършвайки етническо прочистване и убийства на мирни жители в Източна Украйна. Големите презокеански “демократи”, които преди се възмущаваха, че легитимното украинско правителство на Янукович използваше “сила срещу собствения си народ” (т.е. полицаи с палки и щитове), днес НЕ СЕ ВЪЗМУЩАВАТ, че нелегитимното правителство използва редовна армия, въздушни удари и тежка артилерия срещу собствения си народ. Ние осъждаме опитите на ционистите да разпалят военен конфликт в подкоремието на Русия, да прокарат “гореща линия” между Европа и Русия с цел да се провали тяхното икономическо сътрудничество за да запази американското “глобално лидерство”. Осъждаме опитите, свръхзадлъжнялата и боксуваща американска икономика, да се поддържа с режисиране на военни конфликти и наказателни удари по “неудобни (за щатите) режими”. Ние не сме съгласни и с неадекватната позиция на българският президент, тотално компроментирал и омаскарил президентската институция с агресивни и тенденциозни изказвания, гафове, нарушаване на протокола, криворазбрана “демократичност” и очевидна тенденциозност. Не на последно място, ние протестираме срещу унищожението на славната някога Българска армия от страна на натовците и българските продажници, които намалиха нейната численост, въоръжение и боеспособност, и утилизираха единственото свъх-модерно възпиращо оръжие – ракетите СС-23. На американските кукловоди не им трябват “партньори” (както ни наричат), а васали, каквито сме. НАТО по никакъв начин не е компенсирало България за намаляването на военния ни капацитет, под тяхно давление, за което на отговорните управляващи трябва да се държи сметка и да се търси наказателна отговорност без давен срок. Посланието за днешният протест е: “Европа на европейците, а не на американците. Не САЩ ни освободи от турско робство, а Русия. И никога повече война срещу православна Русия”, гласи посланието на протестиращите.

DSC_0728

На протеста присъстваха не само членове на ПП АТАКА, но и хора не принадлежащи към каквито и да било партии, а също хора не само от София, но и от Благоевград, Перник и други градове на България.

Центърът на София бе отцепен от полицията в огромен радиус. На всеки светофар и ъгъл имаше по 1-2 полицаи. Кордонът бе внушителен и безапелационен. Обикновените минувачи трябваше да заобикалят в разстояние на няколко преки, за да стигнат до ул. Раковски от бул. Мария Луиза…

[embedyt]http://www.youtube.com/watch?v=UOfGa8Em2Ho[/embedyt]

DSC_0726

DSC_0756

DSC_0760

DSC_0724

DSC_0738

DSC_0750

DSC_0767

DSC_0776 DSC_0720