Видеото «Аз съм — руски окупант» набира небивала популярност

Видеото «Аз съм — руски окупант» набира небивала популярност

Публикувано от:

„Руски окупант“, от името на който се произнася текстът във видеото, в който саркастично се „извинява“ на „окупираните“ някога от Русия и СССР територии, набира огромна популярност. Все по-често в популярните социални мрежи се среща постът: „Аз съм руснак и се изморих да се извинявам!“

Предлагаме на вашето внимание извадки от текста:

„Аз окупирах Сибир. Сега там се добива нефт, газ, алуминий и много други полезни неща. Сега там има градове с детски градини и болници. Сега там е невъзможно да се продават жени за връзка кожи от самур, както се случваше преди да дойдат руснаците.

Аз окупирах Балтийските държави. В техните села построих заводи и електростанции, след което Прибалтика произвеждаше висококачествена радиотехника, автомобили и се прославяше със своите парфюми и балсами. Помолиха ме да си тръгна от там. Сега там ловят цаца и произвеждат шпроти, а по-голямата част от трудоспособното население чисти тоалетни в Европа.

Аз окупирах Средна Азия. В нейните степи построих заводи, космодруми, болници и стадиони. Там се произвеждаха самолети, развиваха промишленост, произвеждаха пшеница и памук за цялата страна. Помолиха ме да си тръгна от там. Сега те развиват американски кредити и отглеждат канабис, а част от населението замина по строежите на територията на бившите им окупанти.

Аз окупирах Украйна. Заедно с украинците произвеждах авиодвигатели, кораби, танкове и автомобили. Помолиха ме да си тръгна и от там. Сега те разрушават всичко, каквото е останало от окупанта. При това не се строи нищо ново, освен безкрайните майдани и диктатура.

Да, аз съм окупант и се изморих да се извинявам за това. Аз съм окупант по рождение, аз съм агресор и кръвожаден урод. Страхувайте се.

Именно аз търпях зверствата на полските интервенти през Смътните времена, но как завърши тяхната интервенция?

Аз опожарих Москва, за да не я дам на Наполеон, но как свърши Наполеон?

Аз бях този, който седя в окоп до Волоколамск, разбирайки, че няма да мога да спра нацистите, но къде сега са тези нацисти, къде сега е проклетият им Хитлер?

Всеки, който не го мързеше идваше в моя дом: турци, англичани, поляци, немци, французи… Земята ми стигна за всички – по два метра и половина за всеки.

Разберете, на мен не ми е нужна вашата лицемерна „свобода“, на ми е нужна вашата „изгнила“ демокрация, чуждо ми е всичко онова, което вие наричате западни ценности. Аз имам други интереси. Вежливо предупреждавам за последен път – не си търсете белята! Аз изграждам мир, аз обичам мира, а да воювам мога най-добре от всички.

С уважение, руски окупант“.

За основата на текста е използвано произведение на съвременен руски автор Алек Иванов. Видеото «Аз съм — руски окупант» («Я — русский оккупант») с всеки изминал ден набира все повече популярност в Интернет.
[embedyt]http://www.youtube.com/watch?v=T65SwzHAbes[/embedyt]