Ванга: САЩ ще признае превъзходството на Русия през 2040 година

Удар в гърба от Турция, терористични атаки в Париж и Египет, взрив във Волгоград (стана преди година), а по-рано и атаката в московското метро и в Домодедово. Колкото повече гледаме напред, толкова повече пророчествата на великата Ванга нямат срок на давност и продължават да се сбъдват с мистична неумолимост, съобщава руската телевизия НТВ. В специален филм журналистите обобщават всички пророчества, направени от Ванга за Русия.Великата пророчица вече много години не е на този свята, но и от другия свят, чрез избрани от нея, продължава да предсказва и предупреждава за опасности.

Отговорите на главните въпроси, които сега тревожат всеки, знаят само няколко души. Един от тях е доктор Петров, личният лекар на Ванга. Именно той се е грижил за знаменитата си пациентка до последния й дъх. Докторът от самото начало е забелязал, че Ванга често говори за Русия.

Иван Петров, личният лекар на Ванга посочва: „Тя често говореше, че Русия ще се възроди от пепелта и ще стане основна фигура в целия свят. Че Русия ще помогне да се спаси целият свят, че, както Петър I, Владимир ще възроди Русия”.

Според думи на доктор Петров великата пророчица е видяла в бъдещето и войната в Сирия.

„Тя говореше, че мюсюлманите ще бъдат източник на конфликт, а Русия всичко ще потуши. Така и ще бъде”, разказва пред НТВ Иван Петров.

Серафим, който управлява музейния комплекс в Рупите, утвърждава, че дълги години Ванга се е зареждала с енергия от мястото, на което е избрала да живее.

„Тя говореше, че Русия е велика страна, силна страна. Че Русия ще бъде държава, която ще управлява света. Тук тя за първи пък говори за бъдеща война в Сирия. Че Сирия ще бъде разкъсана на части и там камък до камъка няма да останат”, разказва Серафим.

Венета Шарова, която Ванга обожаваше като родна дъщеря, мълчала почти две десетилетия и чакала знак от свише. Но сега, най-вероятно, е дошло времето да разкаже всичко, за което е предупреждавала великата пророчица.

„В един из своите трансове Ванга говори за война. Но там нямаше и дума, че става въпрос за Трета световна война. Тя говори за заблудени войнствени мюсюлмани, които ще сеят хаос около себе си”, разказва Венета Шарова.

Жени Костадинова, която е посветила години от живота си, за да събере всички предсказания на пророчицата, говори за предсказание на Ванга от далечната 1979 година.

„Ще се върне старата Русия. Нейното духовно превъзходство ще признаят всички, включително и Америка. Това ще стане след 60 години. До този момент три страни ще се обединят – Китай, Индия и Русия. Те ще бъдат една сила. Според предсказанието на Ванга, духовното лидерство на Русия ще стане факт през 2040 година”, казва Костадинова.

Превод: БЛИЦ