Бившата робиня на Тимошенко обвини Лейди Ю в ужасяващо убийство

Тя искала да накара тази жена да замълчи завинаги и правела всичко, за да не се появи интервюто и в ефир. Но планът и се обърка. За първи път и само в предаването „Нови руски сензации” – шокиращата изповед на робинята, служила на Юлия Тимошенко в затвора.

Тази, от признанията на която Юлия Тимошенко се бои най-много, се укрива в стара селска къща, на половин час път от Симферопол. Казва се Оксана Мелник и именно тя е бившата робиня на Юлия Тимошенко.

Робинята на Оранжевата Принцеса, Оксана попада в затвора, а по-точно в женския затвор в Харков. Специално за Юлия Владимировна търсели приятна, любезна съкилийничка. С добро поведение и подходяща присъда: „Икономически престъпления”.

На поръчките на своята годподарка, Оксана трябвало безропотно да се подчинява. По време на престоя си в затвора, Лейди Ю се храни само от нейните ръце. И това е нейното основно задължение – първо да приготви, а след това да опита храната. Все пак предпазливата Тимошенко има сериозни съмнения за храната. Оксана поема отговорността, жертвайки своето здраве, за да покаже на съкилийницата си, че в храната на господарката и няма никакви отровни вещества.

Рискът на Лейди Ю може да се окаже опасен за нея. Тимошенко направи всичко, за да не се появи интервюто на Оксана Мелник в ефир. Но тя допусна грешка. И сега е невъзможно да изплаши или да подкупи своята робиня.

Само пред зрителите на НТВ съкилийницата на обвиняемата „оранжева” Лейди  разказва всичко, за което е била принудена да мълчи и обвини своята господарка в смъртен грях.

Сърцераздирателната изповед на робинята на Тимошенко в затвора гледайте на:  http://www.ntv.ru/peredacha/rus_sensations/last23631116/