Анна Курникова  и Енрике Иглесиас

Анна Курникова и Енрике Иглесиас

Публикувано от:

Поп идолът Енрике Иглесиас, който твърдо няма намерение да се жени за дългогодишната си приятелка Анна Курникова, за пореден път направи любовно признание на доскорошния секссимвол на световния тенис.

Girls_Beautyful_Girls_Anna_Kurnikova_004850_На въпрос на вестник „Дейли Стар” с какво го е пленила рускинята, певецът първо отговори: „С потресаващата си външност, разбира се.” След което поясни: „Нали сте наясно, че като влезете някъде и видите момиче, не можете да кажете, че сте очарован от чувството му за хумор, преди да сте поговорили с него…”
anna_kournikova_47

Запитан в какво се крие тайната на хармоничните им отношения, Енрике отговаря без колебание: „Няма никаква тайна. Просто при нас всичко е перфектно. Връзката между двама души винаги минава през възходи и спадове. Важното е двамата да преодолеете тежките моменти, като си помагате.”

anna-kournikova-iglesias
„Ако ме питате защо Анна е жената за мен, нямам колебания – продължава Иглесиас. – На първо място тя е най-свястното момиче на света. Тя намира моя глупав хумор за смешен и разбира чудесно кой съм аз. Дори е готова да жертва личното си време, за да ми помогне да правя своята музика. Това е огромна саможертва и аз я уважавам.”

Violeta-Vukovska-39

French Open Kourniko

Anna_Kournikova_020