Александър Дугин: Западът докара нацистка диктатура

Александър Дугин: Западът докара нацистка диктатура

Публикувано от:

Естественото недоволство на хората от корупцията на власт винаги в голямата политика става обект на манипулация и инструментализация.

Протестът срещу злото е естествен, но когато придобие политически характер, в него се включват и други сили. В Украйна има две общества – на Изток живеят хора, които се считат за един и същи народ с нас, руснаците, а на Запад – друг съвършено самостоятелен етнос.

Те се оказаха в една държава по стечение на историческите обстоятелства и да се съхрани държавата с надмощие било на Изтока или на Запада, вече е невъзможно.

Украйна е разделена на две цивилизации. Ние искаме страната да бъде приятелска, минимум неутрална, мирна и единна, но това вече няма как да стане.

През 2004 г. когато с полулегални средства победи Оранжевата революция, беше установена оранжева „западническа” демокрация, която не успя.

Затова днес не е случайно участието на крайнодесни екстремисти, които доминират в Киев. Единствено те могат да решат редица проблеми, но не с демократични средства, а чрез извънредно положение или диктатура.

Тези репресивни мерки за нужни на глобалния и на украинския Запад за подчиняване на Изтока. Те ще започнат геноцид срещу руснаците, за което вече и говорят.

Западът подкрепи опозицията с идеята, че повече демокрация не им е необходима, технологично се нуждаят от нацизъм.

С оттеглянето си Виктор Янукович с нищо не показа, че е лидер на Изтока, който стоеше зад него.

Започва най-трудният етап – нацистка диктатура, която ще бъде подкрепена от Запада, подобно на поддръжката им на уахабитите в Саудитска Арабия.

Ще последва отговор от Изтока. Точката, от която няма връщане, е премината. Страната ще бъде разчленена.

Единственото занапред решение е мобилизация и въоръжаване на източните области, създаване на анклави на съпротива срещу неонацизма сред русините и в Западна Украйна.

Москва трябва директно да подкрепи Изтока и да осигури свободата им, както подкрепи Южна Осетия и Абхазия през 2008 г. при конфликта с Грузия.

Единственият начин да се избегне разпадът на Украйна е да стане федерация, а и източните, и южните области да излязат в самостоятелна конфедерация – Източно-южна Украйна.

Александър Дугин е роден пред 1962 г. Един от най-влиятелните руски философи. Бори се за създаване на евразийска свръхдържава чрез интеграция на Русия с бившите републики на СССР в нов Евразийски съюз. Директор е на Центъра за консервативни изследвания при Московския държавен университет.

(Пред тв „Россия 24″)

Източник: http://www.standartnews.com