Състоя се онлайн международна конференция на тема „Многополярност“

Приключи 17-часовата глобална конференция за многополярността, която обедини 124 интелектуалци от 63 страни. Това е безпрецедентен успех. За разлика от елитарно-глобалистката „Среща на върха за демокрация“ на Байдън се проведе истински диалог на народите.

Сред участниците в конференцията бяха руският външен министър Сергей Лавров, директорът на института „Царград“ проф. Александър Дугин, официалният представител на руското външно министерство Мария Захарова, председателят на Международното движение на русофилите Николай Малинов, директорът на Африканския институт за свобода Франклин Ниямси, лидерът на турската партия „Ватан“ Догу Перинчек, бразилският журналист-международник Пепе Ескобар.

Представители на 85% от населението на света успяха да обсъдят перспективите за бъдещ справедлив световен ред. Свят, в който ще живеем след неизбежния крах на колониалната хегемония на Pax Americana.

Глобалният либерализъм е мъртъв. „Краят на историята“, обявен от Франсис Фукуяма, е лъжа. Светът на либералната демокрация е свят на хаос, насилие, сегрегация, расизъм и всеобща омраза. Свят, в който управляват малцинствата. Един милиард се опитва да диктува волята си на седем.

Тази система се срива пред очите ни. Животът на американския хегемон приключва. Той се вкопчва в този свят, опитва се да предизвика световна война, но е обречен да тръгне по пътя на Британската псевдо-империя, която се разпада след Втората световна война, когато всички нейни колонии стават независими държави.

Руският и американският мислители Николай Данилевски и Самуел Хънтингтън предлагат цивилизационен подход към историята на човечеството – равенство между различните цивилизации и взаимно уважение. В съвременния свят това се нарича многополярност. И сега изпод парчетата на глобалисткия либерален диктат се ражда един прекрасен свят на бъдещето, в който всички цивилизации ще играят равностойна роля.

Сега Русия се бори за този свят на полето на Украйна. За да могат хората на различните континенти завинаги да обърнат страницата на западния колониализъм.

error: Съдържанието ни е авторско!