„В сянката на прехода “ – полк. о.з. Марко Петров

На 20.05.2023 г. в читалище Антон Страшимиров в гр. София, членът на НПС на ПП „Русофили за възраждане на Отечеството“ полк. о.з. Марко Петров представи своята четвърта книга „В сянката на прехода „. „България е по-силна заедно с Русия“ е мотото на книгата. Тя бе представена от доктор Атанас Панчев – директор на Издателска къща „Новата цивилизация“. Издателството е с 20 годишна история, издава в. „Квантов преход“ и досега е издало над 350 книги посветени на Русия и на българската история.

Присъстващите бяха приятно изненадани от малката музикална програма, изнесена от Георги Икономов и Надя Стоименова – двамата лауреати на множество национални и международни награди. Те изпълниха популярни руски и италиански песни. Николай Захариев изпълни на рояла няколко собствени композиции, с което разчувства публиката.

 

Присъстваха: професор Пламен Братанов, професор Никола Аврейски, Доктор Радко Ханджиев, представители на ПП „Русофили за възраждане на Отечеството“ и Национално Движение Русофили, като и представители на културен клуб към НД Русофили – С любов към България и Русия.

След традиционните автографи, интелектуалците посетили събитието се насладиха на червеното и бяло вино от престижна българска изба.

Източник:

„В сянката на прехода “ – полк. о.з. Марко Петров