MАNSFELD VODKA от Люксембург за гала вечерта на MANHUNT BULGARIA 2017

MАNSFELD VODKA от Люксембург за гала вечерта на MANHUNT BULGARIA 2017

Публикувано от:

Директно от Херцогство Люксембург пристига в България новата елегантна и ексклузивна водка MANSFELD.За първи път в своята история Mansfeld Vodka, дестилирана в Херцогство Люксембург. Историята припомня за Херцог Мансфелд, която се пренася и в малка България.

Агенция Интерсаунд организира най – популярния конкурс за мъже MANHUNT– BULGARIA 2017 – в директен превод „На лов за мъже“. Събитието ще се проведе днес, от 20.00ч. в Planet day and night studio,информират от ПРофайл.

След проведени многобройни кастинги из цялата страна и строгата селекция след тях до 16 – тото издание на конкурса бяха допуснати 13 участника. Мъжката красота на България има представители от всички краища – от Лом до Бургас , от Варна до Хасково и разбира се София и Пловдив.

Тазгодишните претенденти за титлата MANHUNT BULGARIA са представители на младото поколение български мъже, като най – младият сред тях е само на 17 години, а най – възрастният на 25. Между участниците в конкурса има програмисти, професионални танцьори, специалист по транспортни технологии, специалист по парфюмерия и козметика, републикански шампион по кик бокс и бъдещи представители на българските военноморски сили. Всички те са обединени от едно – любов към спорта и стремеж към мъжко съвършенство.

Гала спектакълът за избор на най – красив български мъж ще се проведе в 3 тура, в които участниците ще се представят с ежедневни тоалети на бутик RESERVE, атрактивните свежи бански на VILEBREQUIN и официални костюми на ANDREWS FASION . Момчетата ще получат от най-новата серия Wilkinson Sword за комфортно бръснене.

Специално от Люксембург пристига и водка MANSFELD, която ще ни потопи в аристократичния лукс на херцогство Люксембург.

С нелеката задача по определяне на носителя на титлата MANHUNT BULGARIA 2017 ще се заеме 10 членно жури, сред които Наталия Гуркова -„ Мис България„,Атанас Лазаров, Мария Бонева,Цвети Разложка и др. имена на родния моден елит.

Журито първо ще опита от уникалния еликсир MANSFELD и оценява обективно претендентите за престижната световна титла.
„Ще минем през огън и лед. Заедно ще се насладим на чистото съвършенство на Mansfeld Vodka – напитка със спомен за рицарските времена и наслада до последната капка.„ споделиха пред медиите Димитър Петров и Марсел Галустов – официалните представители на люксембургската водка за България.

Българският победител в конкурса ще представи страната ни на световното издание на MANHUNT INTERNATINAL, което тази година ще се проведе в Китай.
Водещи на престижното събитие са очарователната Боряна Баташова и шармантния Теодор Тодоров – Тео.