Caviar представи ексклузивна колекция часовници за рождения ден на Путин

Caviar представи ексклузивна колекция часовници за рождения ден на Путин

Публикувано от:

Известният бижутерски италиански бранд Caviar пусна ексклузивна колекция часовници по случай рождения ден на руския лидер Владимир Путин, който е на 7 октомври. Става дума за Apple Watch, изработени от бяло злато и с инкрустирани надпис „В.В. Путин” и подпис на президента, пише “Монитор”.

От сайта на Caviar се вижда, че колекцията е от 63 екземпляра – толкова, на колкото години става държавният глава идния месец. Цената на часовника е 229 000 рубли или около 3100 евро по вчерашния курс. Част от събраните от продажбата на ексклузивните аксесоари средства ще бъдат преведени на благотворителния фонд „Подари живот”, уточняват агенциите.

Пресата припомня, че миналата година известният актьор и руски гражданин Жерар Депардийо пусна своя колекция часовници с марката „Гордея се, че съм руснак”. Кинозвездата поръча производството на аксесоарите на швейцарската компания „Кустос”, като излизането й съвпадна с присъединяването на Крим и Севастопол към Русия. На английски името на колекцията звучи така: Gerard Depardieu Edition “Proud to be Russian. На рекламния фотос Жерар е с черно яке с изображението на двуглавия орел от герба на Русия, а на ръката си носи черен часовник със същия орел на циферблата, изработен от чисто злато.