BATTIBALENO представи руска зима

BATTIBALENO представи руска зима

Публикувано от:

„От Русия с любов„ е една от водещите световни модни теми за сезон есен-зима 2015/16, която има и свой прочит в колекцията на BATTIBALENO. Чрез нея марката интерпретира деликатния царски аристократизъм, в съчетание с комфорт и топлота – с изобилие от вълна, кашмир, меки и топли материи, красиви платове с орнаменти и детайли- жакард, аплике, копринена тафта. „Представихме жената, която не се съмнява в правото си да бъде успешна, елегантна и съблазнителна“ – споделиха от бранда.

Модният „диктатор“ не спира да изненадва с нови и виртуозни конструктивни решения, както и с нестандартни съчетания на различни високотехнологични тъкани и материали. Есенно-зимната линия поразява с уникални кройки и майсторски изпълнени пропорции в комбинация с невероятни платове и естествени тъкани.

Едни от гвоздеите в колекцията за студения сезон са палтата. За следващата зима те са два варианта – с косъм и модели с изчистени силуети. Палтата от кашмир и вълна изглеждат ефектно и доста по-атрактивни с двуредно или едноредно закопчаване. Важен елемент от колекцията са и роклите, изпълнени в есенни цветове – актуалното за сезона пурпур, бордо, кафяво, зелено, „лют пипер“, сиво. Както и елегантните панталони с оригинални кройки. Към костюмите вървят класически и романтични ризи. Заложени са две основни линии – класика и женственост, и ърбан – с внесени нови техники на изработка, срязвания по кройките, и скъпи аксесоари придаващи завършеност.

Източник: в. Труд