9-годишна рускиня е най-красивото дете в света

9-годишна рускиня е най-красивото дете в света

Публикувано от:

Kристина Пименова е само на девет години, но е успешен модел от 3-годишна възраст. Тя е от Москва, Русия и има международна слава на „най-красивото момиче в света”, пише slava.bg

Криси позира като истински професионалист пред обектива и върви по подиума като супермодел. На него тя стъпва на 4 годинки, а на 7 вече прави първата си корица за Vogue Bambini. Малката сладурана е била лице на дизайнерски марки като Roberto Cavalli, Dolce & Gabbana, Armani, Benetton и други.

най-красивото момиче

За кариерата на детето се грижи не друг, а майка му – бившият супермодел Гликерия Широкова. Таткото също е име в родината си. Руслан Пименов е пенсионирал се футболист, участвал в световното по футол през 2002 г.

Кристина има и по-голяма сестра – на 15 години – за която обаче не се знае почти нищо. Каката учи в Англия и до момента не проявява интерес към моделството.

Детето-модел редовно обновява със снимки профилите си в социалните мрежи, ала кадрите провокират различни емоции. Според някои снимките са прекалено секси и това е възмутително, имайки предвид възрастта не хлапето. Майката на Кристина издава, че постоянно трие неподходящите коментари, защото не ѝ харесва да сравняват детето ѝ с Лолита.

КП

Криси Кристина Кристина П Мис