Стартира I Международен фестивал-конкурс “Прави добро” в Албена

От 12 август 2014 г. до  16 август 2014 г. в Международния оздравителен детски лагер „Бригантина“ в Албена  ще се проведе  I Международен фестивал-конкурс „Прави добро“ на детски  и младежки творчески състави.

Фестивалът има за цел да  се  укрепят приятелските отношения на по-младото поколение между Русия, ОНД и България,   да се определят най-надарените  и  талантливите  млади изпълнители, да се организира серия от благотворителни концерти  „Деца помагат на деца“. Основната идея е да се научат децата да не остават безразлични към проблемите на техните връстници, да правим  добро от техните таланти.

Учредители и организатори на фестивала са Директора на   Здравно-туристически център „НЕДА“ Надка Вълкова, Генералният Директор на МОЦ „Бригантина“А.Бойчук, Община Балчик Република България,  продуцентът и певицата Агния от Център  „Агния“ от Русия, Президентът на Международният  Фонд „Правопорядък-Центр“  В. Заречнев,  проф. Л.Данилова от  Московския държавен университет за  култура и изкуството. Първи Международен фестивал „Прави добро“ се провежда с  информационната  подкрепа на Проекта „Танцът на Клондайк“ с Директор С.Пичуркин и правителственият  вестник на Москва „Тверская 13“ .

Президентът   на фестивала и председател на журито  е заслужилия артист  на Русия Татяна Судец, директор  на фестивала  И.Окорокова.

Каним   творчески състави  и солови изпълнители да  участват в I Международен фестивал „Прави добро“.

Участници могат да бъдат: групи и индивидуални изпълнители в областта на хореографията  (класически, фолклорни, спортни, балетни и поп-танци), пеене (соло, ансамбли, хорове – академичен, фолк и поп), инструментални творби (солови, ансамбли, оркестри класически ,естрадни, фолклорни  ) и оригинален жанр (цирк, мода, театър, куклен театър).

Възраст на участниците: 6 до 21 години.

Телефон за записвания : 0888 40 30 69 Десислава Желязкова , 0887 40 42 32  Ирина Воробьова