200-хилядната виза за тази година от посолството ни в Москва.

200-хилядната виза за тази година от посолството ни в Москва.

Публикувано от:

Българското посолство в Русия издаде 200-хилядната виза за тази година на Олга Антипова от град Москва. Тя пътува на почивка в комплекса “Албена” заедно с двете си деца –   Арина и Арсений, съобщиха от посолството на България в Русия.

 

По традиция Посолството на България и Министерството на икономиката и енергетиката на България със съдействието на туристическия бизнес връчват на 40-годишната руска гражданка специален подарък. Той се състои от почивка в 4-звездния хотел “Гергана”, който се намира в парковата зона на първа линия в курорта “Албена”, вместо в платения от г-жа Антипова вече 3-звезден хотел. На притежателката на 200-хилядната виза се предоставя и безплатен курс с козметична терапия с българска козметика в медицинския център “Албена”. Руската гражданка пътува в България чрез туристическата агенция Център за международен туризъм “Балкан експрес”, която предоставя ВИП трансфер и безплатна екскурзия до Балчик.

И тази година българското посолство в Москва отбелязва традиционен интерес на руските граждани да почиват и пътуват в България. 200-хилядната виза е издадена месец след издаването на 100-хилядната виза.