ЮБИЛЕЙНИЯТ СПЕКТАКЪЛ НА ТРУПАТА НА НЕШКА РОБЕВА ПРЕДИЗВИКА ФУРОР В ЗАЛА 1 НА НДК

СЪС СПЕЦИАЛНОТО УЧАСТИЕ НА МОСКОВСКИЯ ЦИГАНСКИ АНСАМБЪЛ „РУСКА РОМА” И ИБРЯМА С НЕГОВИЯ ОРКЕСТЪР

Трупата на Нешка Робева, ансамбълът на „Руска Рома” и оркестърът на Ибряма подариха горещо шоу на зрителите в зала 1 на НДК. За пореден път София посрещна с възторг и бурни аплодисменти своите любимци. Програмата на шоуто включваше избрани моменти от всичките 15 спектакъла, създавани през годините от Нешка Робева, като в композицията бяха вплетени и изпълненията на оркестъра на Ибряма и „Руска Рома”. Голямата изненада поднесе на зрителите младата ни надежда в балета Ивана Харизанова. Тя е ученичка в руския лицей. Неин партньор на сцената беше Никола Хаджитанев, премиер – солист на Софийската опера. Зрителите в залата бурно аплодира дуета.

Вече 15 години шоуто на Нешка Робева изпълва със възторг своите почитатели. През 2001г., с огромен успех, българска трупа стъпва и на сцената на Бродуей със спектакъла „Два свята”. През годините два от спектаклите са удостоени в Москва с Голямата награда и Златен диплом „Золотой Витязь”. Поради огромния интерес към спектакъла, той ще бъде представен отново на 11.12.15г. в зала 1 на НДК. Специални гости ще бъдат група „Грамофон”, Ваня Костова и Иво Папазов – Ибряма с неговия оркестър.

Билети за спектакъла вече са в продажба в мрежата на Ивентим. За студенти и пенсионери на промоционална цена от 15 лева.

Организатори на турнето „Жокер Медиа” и „Нешънъл Арт”.