ХI редовен конгрес на Съюза на ветераните от войните на България

На 17.06.2019 г. в Централния военен клуб се проведе ХI редовен конгрес на Съюза на ветераните от войните на България – наши единомишленици и добри приятели. Те неизменно ни подкрепят и участват заедно с нас не само в София, но и в страната, при организирането и провеждането на редица инициативи, напр. честване на бележити дати в българската история, шествието „Безсмъртен полк България” и много други мероприятия.

По повод отправена покана до Николай Малинов, председател на НС на НД Русофили от доц. д-р Иван Сечанов, председател на СВВБ за участие в заседанията на Конгреса, Н. Малинов изпрати поздравителен адрес до участниците в събитието, а в заседанията участва Вл. Чучуев – зам. председател на НС на Движението.

В заседанията на Конгреса взеха участие и представители на Президенството, Министерство на отбраната, военнопатриотични организации, представители на организации на ветераните от Русия и Северна Македония.

 

/На снимките, отляво-надясно: Вл. Чучуев, доц. д-р Иван Сечанов и Елена Икономова – председател на Областен съвет на СВВБ – Благоевград./