Хитовият спектакъл `Маша и мечока` с по две представления в София, Пловдив и Русе

Зала 1 на НДК, голямата зала на „Доходно здание“ в град Русе,  и  Дом на културата „ Борис Христов“ в гр. Пловдив се оказват  тесни да поберат всички желаещи да гледат премиерата на  най- новия  и хитов детски спектакъл с истински кукли „Маша и мечока – БЪЧВА С МЕД“, който ще се проведе:

 22 април  за гр.София,  

23 април – Пловдив

27 април за гр.Русе.

Заради големият интерес, билетите за първите представления бяха разпродадени за броени дни.

Може би защото публиката вече е добре информирана, че „ Бъчва с мед“ е най-новата постановка, и България е една от първите страни, където ще бъде представена.

 За всички зрители, трупата от Русия ще излезе за второ представление отново на сцената в 16.00 часа за София,  17:30 часа за Русе и за гр. Пловдив- 16.00 часа

Специално за малките зрители, съобразено с тях, представлението е с продължителност един час,по време на което музика, танци, специални викторини и много незабравими весели емоции ще очакват присъстващите.

Малките и големи зрители ще имат възможност отново да видят любимите си герои и разбира се: любвеобилната и изтощителна Маша, която  е подготвила поредните си изненади за родната публика и добродушният гигант Миша, обожаващ мед, който  похапва  с чай, с каша и дори с любимите на всички деца картофки. Миша обича спокойствието, докато палавата Маша вилнеее в къщичката му.

Руският анимационен сериал „Маша и мечокът“ е преведен на 35 езика и се излъчва в повече от 100 страни по света. За да е по-достъпен за българската публика, той  е адаптиран и с дублаж на български език.

Билети можете да закупите от мрежата на ИВЕНТИМ (www.Еventim.bg), партньорската мрежа, както и директно на касите по места.