Филип Киркоров и „ДруGOY“ надхвърлиха реалността

Завладяващи 3D ефекти, които надхвърлят реалността, внушителна сцена на 6 нива, безброй костюми и пиротехника. Така изглеждаше най-скъпата, бляскава и зрелищна програма, създавана някога от Филип Киркоров, предаде репортер на БГНЕС.

Роденият във Варна певец, известен като краля на руската поп музика, се завърна в България след две години, за да представи спектакъла „ДруGOY“, наречен по този начин заради промяната, която носи в живота му.

„Когато бях дете, дори и в най-смелите си мечти не си представях, че ще пея някой ден в зала 1 на НДК. Седях сред публиката и се учих от всяко движение и песен на големите естрадни изпълнители, които бяха тук, а сега излизам и виждам такава препълнена зала“, сподели Киркоров по време на концерта. Той разказа, че не е очаквал да се задържи толкова дълго на сцената и благодари за 25-годишното блаженство да получава любовта на публиката.

Грандиозното шоу на Филип Киркоров завладя със своя замисъл и сюжет, които пренесоха публиката към пътуване в сюрреалистичния свят и необятния космос. Близо 2 часа и половина събралите се бяха покорени от неповторимия глас на певеца, подплатен от добро сценично присъствие, хореография и костюми, обсипани с камъни.

„Тьı всë увидишь сам“, „Единственная моя“, „Новьıй герой“, „Без тебя“, „Я за тебя умру“, „Diva“ бяха само част от песните, които Филип Киркоров изпя наред с кавърите на изпълнения от репертоара на Васил Найденов, Георги Христов и Катя Филипова.

Филип Киркоров слезе от сцената на два пъти и отиде при своите почитатели от София, Москва, Санкт Петербург и Киев, за да получи многобройните цветя, които бяха донесли за него. Концертът бе уважен както от дует „Ритон“, така и от композитора Тончо Русев, с чиито песни Филип Киркоров нашумява в Русия.