Феноменът Джуна в последното си интервю

Лечителката Джуна, която си отиде от този свят през 2015 г., казала в последното си интервю пред руска медия, преди да почине, че Русия я очаква по-добро бъдеще, съобщава esoreiter.ru, цитиран от „Флагман“.

Кризата, която обхванала страната заради санкциите на Запада, ще отмине и животът ще се подобри. Тези трудности ни се дават свише като изпитание, заявила Джуна.

Според нея, съвременниците ни сега трябва да си отворят очите и да проумеят, че парите не са най-важното нещо в техния живот, а добротата, чистотата и духовността. Трябва да обърнем повече внимание на тези ценности. Обичайте се и си прощавайте, за да стане животът ви по-хубав, съветва световноизвестният феномен.

В последното си интервю тя говори и за противопоставянето между Русия и САЩ, като твърди, че едната страна е империя на духа, а другата на материалното. До световна война и до глобални катастрофи обаче през 2017-та нямало да се стигне. На хората в Донбас и в цяла Украйна, според жената, предсказала разпадането на СССР, хич няма да им е леко. Конфликтите там ще продължат.