Стрелков: пътниците в малайзийския боинг са били мъртви преди крушението

Командващия на опълчението на Донецка народна република Игор Стрелков заяви, че телата на малайзийския боинг са били мъртви дни преди катастрофата, предаде порталът „Русская весна“.

Според Стрелков, намерените тела от боинга са били безкръвни и вече миришели, което е невъзможно да се случи толкова бързо – половин час след настъпването на смъртта. Има и друга озадачаваща подробност, че повечето тела са били голи. „Украинците са способни на всякакви низости“, добави той.

В интернет се появиха множество конспиративни теории. Според една от тях, Боинг 777 свален в източна Украйна, всъщност може да е изчезналия малайзийски боинг преди месеци, който е бил отвлечен и укриван в неизвестно място. Според някои данни, параметрите на двата боинга съвпадат.

Другата версия е, че тайна организация на илюминати цели предизвикването на трета световна война, за да наложи нов световен ред.

Някои обръщат внимание и на съвпаденията – „Боинг 777“ с № 17 се разби на 17 юли (7-ми месец), 17 години след първия си полет. Сборът на 2014 прави 7-ца.