Стартира общоруският конкурс «Котэ – в массы». Ние вече получаваме първите работи. Присъединявайте се и Вие!

Скъпи приятели!

Компания «Rоss&Moor» съвместно с най- големия проект по пропагандиране на четенето –Конкурса за млади рецитатори «Живая классика» обявява за стартиране на конкурса  «Нарисуй Кота Moor’a».

Нарисувайте  любимия персонаж на «Ross and Moor» — котаракът от произведенията на  Е. Т. А. Хофман «Житейските възгледа на котарака Мур». Изобразете до  котарака  логото на  компанията. Можете да използвате всякаква техника — от молива до дизайнерски програми. Регистрирайте се  в официалната  група на  компанията Ross&Moor в раздел контакт: http://vk.com/rossandmoor. Изпратете снимка на Вашето творчество на адрес: [email protected]. В темата на писмото е  необходимо да напишете «Кот Moor». Не забравяйте да напишете своите данни: Трите имена, регион, населено място, телефон и електронна поща.

Всеки желаещ може да вземе участие.

Победителите (2 и 3 място) ще се определят в процеса на гласуването в групата на конкурса: http://vk.com/rossandmoor

Щастливецът, който ще спечели първо място, ще бъде определен  от жури ( като се вземат предвид гласовете в «Контакт»).

Срокове

Приемане на  конкурсните работи – от 15 март  до 10 май  2014 г.

Обявяване на резултатите от конкурса – 15 май.

Награди за победителите:
1-о място
Смартфон RMD-600
2-о място
Портативна акустична система Ross&Moor Miniboom (предназначена за  възпроизвеждане на звуков сигнал  чрез  Bluetooth)
3-о място
Портативно зарядно устройство  Ross&Moor PB018 Mini (за мобилни телефони)

Призовавайте музите, скъпи фенове на  Котарака  Moor!

Имаме удоволствието да Ви представим нашите нови партньори – федерална мрежа от образователни центрове «Юниум». Победителите в конкурса «Живая классика» в Петербург и Москва чакат прекрасни подаръци – мастер-класове и курсове, които ще помогнат да  развият своите таланти!

Компанията «Юниум» има повече от двадесет години опит в областта на образованието и предоставя своите услуги за 98 курсове и 17 предмета: общо-образователни, творчески, развиващи  и чужди езици.

«Юниум» е представен в най-големите руски градове: Москва, Санкт-Петербург, Екатеринбург, Нижний Новгород, Новосибирск и Челябинск. В Санкт-Петербург работят 6 образователни  центрове, един от които, ОЦ «Пр. Большевиков» е отворен 7 дни в седмицата.