Седмица на модата в София

EFE Hotel Marinelaексклузивна дестинация на родната Седмица на модата

За втори път у нас на територията най-актуалната локация в София – зала EFE Hotel Marinela ще се случи модното събитие Sofia Fashion Week.

Този март Sofia Fashion Week 2016 ще бъде още по-мащабно и ще протече в рамките на 5 дни. Подготовката за барометъра на модния свят у нас вече тече усилено, а организаторите от агенция 359 Model&Talеnt обещават да доведат пред българската публиката световни дизайнери и топ марки, които досега не сме виждали отблизо и лично.

Гостите за стартовата вечер на световни дизайнери – 22 март са вече известни, а изненадите за публиката тепърва ще се надграждат в оставащите две месеца до голямото събитие.

По-силно, по-наситено и по-продължително – такова ще е второто издание на Sofia Fashion Week.

Датите за него са 22-26 март 2016 г. В петте тематични вечери гостите ще могат да видят:

Първата вечер (22. 03. 2016) – представяне на световни марки и брандове с представителства в България или специални гости за събитието.

Втората вечер (23. 03. 2016) – представяне на дизайнери и модни къщи и марки от България и специална за абитуренти.

Третата вечер (24. 03. 2016) – представяне на млади дизайнери и нови лица от Българската модна сцена.

Четвъртата вечер (25.03.2016) – Haute Couture – вечерта, в която се представя висшата мода от топ дизайнери и висок клас марки от България и Европа.

Петата вечер (26. 03. 2016) – гала вечер-закриване с ексклузивни ревюта на световни гости и топ световни и Български марки.

На всички вечери ще присъстват VIP личности от модния и бизнес елит на страната. Ще има и шоурум с коктейл по модела на световните издания на Ню Йорк, Париж и Милано, както и уникални модни партита на различни места в реновирания по последни стандарти Hotel Marinela – Sofia. За целия период на събитието – 22-26 март Sofia Fashion Week 2016 ще предостави възможността за специално обособени търговски площи за дизайнери и марки под формата на елегантни самостоятелни павилиони, аранжирани като модни бутици, чрез които гостите ще могат за закупят или поръчат артикули от съответните марки – Sofia Fashion Week street с работно време от 11.00 до 18.00 часа всеки ден от модната седмица.

Новините за събитието на едно място, както и видео архив от изминалия сезон на Sofia Fashion Week ще може да намерите и на CodeFashion.bg – специализираният портал за българска и световна мода и партньор на Sofia Fashion Week 2016.

Най-актулната информация и ексклузивно разкриване на очакваните изненади ще намерите на сайта и фейсбук страницата на Sofia Fashion Week 2016.