Руски шегаджии си направили майтап с Ердоган

Руските шегаджии Владимир Кузнецов и Алексей Столяров, съобщиха, че са направили майтап с турския президент Реджеп Ердоган, предаде РИА Новости.

По време на телефонен разговор с него те се представили като украинския президент Петро Порошенко и премиера Арсений Яценюк.

Анонсът на разговора бе разпространен на официалната страница на Кузнецов в YouTube. По-късно днес двамата зевзеци ще публикуват целия разговор. В интернет те са известни като Вован и Лексус,

Ердоган топло приветства украинския президент, наричайки го „скъпи приятелю“. В разговора „украинската страна“ разкри за намерението си да организира диалог между ръководителите на двете страни, които „така или иначе са пострадали от руските санкции“, а също предложи и да се координират действията срещу Русия.

„С удоволствие. В това отношение не трябва да имате никакви съмнения“, увери турският държавен глава.

Той бил също попитан не смята ли да се извини на Русия за инцидента с бомбардировача Су-24. В анонса не се разкрива какво отговаря турският президент.

Двамата зевзеци вече си направиха подобна шега с английската попзвезда Елтън Джон. Сред обектите на техните зевзелъци бяха известни и скандални политици от Украйна като грузинският губернатор на Одеска област Михаил Саакашвили, киевският кмет Витали Кличко, радикалният депутат националист Олег Ляшко, вътрешният министър Арсен Аваков, бизнесменът ИгорьКоломойски и други известни личности.

https://www.youtube.com/watch?v=NVQy0dYhsuY