Владимир Каролев: Рейтингът на Румен Радев навярно вече е 90%, след като наби каската на Ердоган

„Не знам в коя фондация в България финансирана от САЩ се е родила „гениалната“ идея да дискредитираме Русия като обясним на българския избирател, че тя е помогнала за брилянтно-проведената успешна кампания на Румен Радев. Същият Румен Радев, който днес е Президент с 80% рейтинг, а след като наби каската на Ердоган вчера – вероятно вече с 90%. Неграмотните про-американски грантаджии у нас ще доведат Путин на бял кон пред българския парламент. Имам един съвет за Големия брат – ако иска да се подобри имиджът на САЩ у нас, нека просто да спре да плаща на тия, дето го „лъскат“.
P.S. И червените у нас да не се радват на високият рейтинг на Радев. Няма този рейтинг нищо общо с БСП“, написа Владимир Каролев в страницата си във Фейсбук.

Американското издание „Уолстрийт Джърнъл“ (The Wall Street Journal) в четвъртък  съобщи, че е налице секретен документ, изготвен в Русия, който предлага на БСП стратегическа програма за победа на президентските избори в България през 2016 г. Изданието цитира представители на българското правителство.