Рамзан Кадиров: Готов съм да дам живота си за Владимир Путин

Президентът наЧечня Рамзан Кадиров заяви, че е верен съратник на руския президент Владимир Путин и е готов да даде живота си за руския лидер, пише RT.

„Винаги ще съм благодарен на Владимир Владимирович за всичко, което той е направил лично за мен и за моя народ. Аз съм негов верен съратник завинаги, независимо от това, дали той е президент или не. Да дам живота си за такъв човек е най-леката задача за мен. Уверявам, че ще изпълня всяка заповед, ще реша всякаква задача за него, независимо колко ще е сложна тя и колко би ми струвала“, написа Кадиров в своя Instagram.

Припомняме, че Владимир Путин наскоро награди чеченския президент Рамзан Кадиров с почетен ордена за заслуги.

Путин Кадиров

„Скъпи приятели! Във връзка с награждаването ми получавам голямо количество поздравления. Пишат ми колеги, приятели, познати и абсолютно непознати хора, граждани на Русия и други държави. Благодаря на всички вас! Безгранично съм благодарен на президента на Русия, Върховния главнокомандващ на Въоръжените Сили на Руската федерация Владимир Путин за толкова висока награда и оценка на моя скромен труд. С цялата си отговорност заявявам, че всичките заслуги за мир и стабилност в Чеченска Република е на Владимир Владимирович! Само посредством неговата мъдра политика, неговата помощ и подкрепа бе възможно реализирането на стабилния мир, възраждането на републиката, нейната икономика, култура и духовност! Ние от своя страна сме пехотинците на президента на Русия! Аз винаги ще бъда благодарен на Владимир Владимирович за всичко, което той е направил лично за мен и моя народ. Аз съм негов съратник завинаги, без значение дали той е президент или не. Да дам живота си за такъв човек е най-леката задача за мен. Уверявам, че ще изпълня всяка заповед, ще реша всякаква задача за него, независимо колко ще е сложна тя и колко ще ми струва! Служа на Русия! Служа на народа!“