Путин сподели за какво мечтае след края на кариерата си /ВИДЕО/

Руският президент Владимир Путин сподели, че мечтае да приключи успешно политическата си кариера и след това да се отдаде на истински пътешествия, предава РИА „Новости“

В понеделник държавният глава посети цех в завод „Етерно“ в Челябинск – съвместно предприятие на местния тръбопрокатен завод и Роснано и разговаря с работниците. Служител на завода сподели, че мечтае за успешна кариера и попита за какво си мечтае президентът. „Да завърша успешно кариерата си“, отвърна Путин през смях.

Президентът добави, че би искал да се отдаде на пътешествия. „А днес всичките ми пътувания се свеждат до това да отида до летището, от летището до някакво помещение, после обратно на летището. Що за пътуване е това?“, сподели Путин.

„Иска ми се, естествено, да попътувам истински, да се любувам на природата, да разглеждам исторически забележителности“, обясни президентът.

Путин припомни, че неотдавна е бил в Перу за форума на АТИС. „Какво видях – летище, зала, и обратно в Москва. А там има какво да се види: Перу е наистина уникална страна, пълно е с интересни забележителности“, добави държавният глава.

Президентът призна, че има хоби, с което никога не се е занимавал, а много би искал. „Имам, но няма да ви кажа какво“, отговори той на зададения му въпрос.