„Путин, докарай войската!” – европейци молят Русия да прати ОМОН срещу самозабравилите се мигранти

В интернет набира популярност видео, заснето по време на един от полицейските рейдове по залавяне на нелегални мигранти на един московски пазар. Видеото вече е насъбрало почти милион гледания и предизвиква небивал възторг у англоезичните ползватели на интернет.

Най-популярният коментар с почти 500 „лайка” гласи: „Моля, господин Путин, изпратете вашата полиция в Европа!”

Но и останалите коментари са впечатляващи:

„Русия ще спаси Европа втори път.”

„Никога не съм мислил, че ще се възхищавам на руската полиция. Ето така – аз се ВЪЗХИЩАВАМ.

„Моля, изпратете руската полиция в Париж. Той се превърна в гето и е пълен с мигранти, мюсюлмани и негри.”

„Ето защо обичаме Русия” (Гърция)

„Русия, моля, влез в Канада. Трюдо загуби контрол над себе си. Кой със здрав разум ще позволи да унищожат страната му, кой иска безредици в своята държава? Ако на нашите политици толкова им харесват мюсюлманите, нека заминат за мюсюлманска страна…”

„Аз живея в САЩ и ако такова станеше тук, всички медии и либерали, които сега са 55%, биха крещели: „О, господи, само погледайте какво тези бели фашисти направиха с нещастните бежанци!”

„Тук в Германия левите медии и политици дотолкова са ни промили мозъците, че ние се радваме да ненавиждаме себе си и да чувстваме вина пред мюсюлманите, които насилват нашите жени и ни пребиват.”

„Нас не ни питаха, когато Меркел извика в Германия всички тези мигранти. Нас не ни питаха дали искаме да се присъединим към федеративната европейска държава. Тези милион и половина души ни ненавиждат, а в същото време Германия се променя пред погледа ни.”

Източник: БЛИЦ

https://www.youtube.com/watch?v=VW9mOr0NHY4