Примата на руската поп музика ЕЛЕНА ВАЕНГА с концерт в София през юни

Грандиозно турне из Русия предшества първия концерт на Елена Ваенга в София. В гастролния афиш на певицата фигурират най-големите руски градове, като на седми април Ваенга ще изнесе концерт в Кремълския дворец. Само за половин година това е вторият й концерт в Кремъл. Палитрата на нейното творчество е многостранна. Тя може да бъде лирична, но може да бъде и бунтуваща се патриотка.

Елена Ваенга е пример за артист, който съчетава в творчеството си диаметрално противоположни музикални жанрове и стилове, обединени в едно пространство, където няма граници, а само взаимовръзка между музика и творчество. В богатия й репертоар има авторска музика, военни песни, които са особено любими на българските зрители, старинни руски романси, украински, белоруски и испански народни песни, както и песни с авторски текстове. Нейна запазена марка е руският шансон. Тя е уникален музикант, в чиято природа има нещо особено, характерно само за нея. Нейният глас е магия. Тя е създала свой собствен неподражаем, оригинален стил. Нейният успех е плод на огромното й трудолюбие и безспорен талант. В последното си интервю за популярно руско списание тя споделя: „Моите най-големи критици са майка ми и баща ми.”

За първи път по, покана на Жокер медиа, примата на руската поп музика Елена Ваенга ще изнесе концерт на 7 юни в зала 1 на НДК от 20ч.

Билетите ще са в продажба от 25.02.16г. в мрежата на Eventim.bg