През 1943 г. украинските Бандеровци извършват подобно зверство в беларуското село Хатин. Цялото село – 149 мъже и жени, от които 75 деца, са събрани в един обор и запалени живи…

Приятели, вече няколко часа чета информации за зверството, извършено вчера в Одеса, и направо не мога да повярвам, че всичко това е реалност! Не мога да повярвам, че палатковият лагер на демонстриращите за федерализация одесити на Куликово поле, който посетихме само преди месец и половина, е бил опустошен от вилнеещите банди на киевската хунта, а Домът на профсъюзите, пред който се развяваше и българското знаме, е бил опожарен, заедно със стотиците невинни хора, потърсили убежище вътре! Не мога да повярвам, че някои от хората, с които тогава се запознах и разговарях, вероятно вече не са сред нас! Това е чудовищно! Отказвам да повярвам, че е възможно в 21 век в красивия, космополитен град Одеса, град, в който съжителстват 132 етноса, вкл. десетки хиляди българи, мирни граждани да бъдат горени живи, а опиталите се да избягат от огнения ад да бъдат доубивани и разчленявани по улиците!!!

 

93

 

 

 

 

 

 

 

 

За Бога, нищо ли не e научeно за 7 десетилетия?!?

91

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

През 1943 г. украинските бандеровци под немско командване извършват подобно зверство в беларуското село Хатин. Цялото село – 149 мъже и жени, от които 75 деца, са събрани в един обор и запалени живи. В един момент вратите на постройката не издържат под напора на стотиците човешки тела вътре. Обхванати от пламъци, оцелелите се втурват навън, за да бъдат доразстреляни от картечен огън.

 

51

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Същото бандеровците са вършили и в самата Украйна, във Волин. Моите роднини в Полша са осиновили едно такова момиче, оцеляло по чудо от кланетата там. Е, в Хатин-2 вчера се превърна Одеса! Толкова много жертви градът-герой не е давал от времето на Втората Световна война. 46 невинни и още трима, издъхнали днес в болниците! Атакувани от „проукраински” „патриоти”, тези хора са се оказали в капан, блокирани в профсъюзната сграда, обстрелвана с коктейли „Молотов” от озверялата тълпа.

44

 

 

 

 

 

 

 

 

Видях потресаващи кадри на овъглени тела, застинали в различни пози – изпопадали по стълбите, проснати върху бюра, свити на кълбо в последен инстинктивен опит да се защитят… Няма по-отвратително нещо обаче от кадрите, които „патриотите на Украйна” са заснели след края на погрома, обикаляйки задимените етажи на сградата и броейки и пребърквайки в състояние на дива еуфория и искрена наслада труповете на убитите от тях! Нямат ли някакви задръжки поне пред лицето на смъртта? Що за хора са това въобще?!? Тези пък, които са опитали да се измъкнат от пламъците като скочат през прозорците, като напр. депутатът от Одеското областно събрание Вячеслав Маркин, са били доубивани на площада от чудовищата, крещящи „Слава на Украйна!” и „Смърт на враговете!” Назначеният от хунтата за губернатор на Одеса Владимир Немировский пък днес е приветствал тези „законни действия”, докато Западът вини за клането… Русия, представете си!

41

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

След това зверство едно нещо е сигурно – УКРАЙНА ПОВЕЧЕ НЕ СЪЩЕСТВУВА!

Войната вече е факт. Киев воюва със собствения си народ, с бронетехника, артилерия и авиация, в грубо нарушение на Женевските съглашения! Върши военни престъпления, престъпления срещу човечеството. Искат война – време е да я получат! С тези сили не може да се преговаря, нито да се постигне компромис. Те трябва да бъдат унищожени. Руската федерация като гарант за населението от украинския Югоизток е ЗАДЪЛЖЕНА незабавно да отговори, като нанесе мълниеносен асиметричен удар с всички средства, с които разполага – дипломатически, икономически, военни. И не само Руската федерация. Цялото човечество, целият цивилизован свят трябва да даде отпор на варварството, вкл. България! Засега у нас единствено ние от АТАКА призоваваме за извънредно заседание на парламента и на КСНС. Предстои да се провери и информацията дали наистина е бил опожарен Българският културен център в Одеса.

 

 

43

 

 

 

 

 

 

 

 

Оттук нататък няма връщане назад!
И нека знаем – войната, която започва от Украйна, не е гражданска война.
Това е Отечествена война!

‪#‎Ukraine‬ ‪#‎Odessa‬ ‪#‎massacre‬ ‪#‎Donbass‬ ‪#‎Junta‬ ‪#‎RussianSpring‬