Полицаи с кучета пазят ЛЮБЭ в Ямбол

Строга организация и нови паркоместа преди концерта, легендите репетираха на 39 градуса

Лично кметът на Ямбол Георги Славов посрещна Николай Расторгуев за празника на града. На 39 градуса солиста на група ЛЮБЭ Николай Расторгеув дойде на репетицията точно в 16.05 и изпя началото на няколко от култовите парчета на групата. „Страшна жега е!“, започна пробно в микрофона Расторгуев.

За концерта на любимата група на Путин в града са предприети специални мерки за сигурност. Полицаи с кучета обикалят из площада на Ямбол. Общината улеснява достъпа до центъра на града по повод предстоящия концерт на ЛЮБЭ тази вечер, съобщиха от Общината. Емблематичната руска група ще излезе пред публика в 21.00 часа на централния площад след подобаващо подгряване от две ямболски групи – „Кросс“ и „Мотел“.

Заради огромния наплив от почитатели на Николай Расторгуев и компания, всички паркинги в района около мястото на събитието ще са на разположение за прииждащите от цялата страна фенове.

Обособяват се и допълнителни зони за паркиране. Общината призовава гражданите на Ямбол да не ползват личните си автомобили за придвижване до зоната на концерта, за да се осигури по-лесен достъп на автомобилите, идващи от страната и чужбина.

Специално за концерта от Русия е дошла голяма делегация начело с кмета от град Ижевск, който е побратим с Ямбол.

Автор: Оля Ал-Ахмед

Източник: в. „Стандарт“