Пияният олигарх Коломойски издаде позорна тайна на Яценюк (ВИДЕО)

Виртуозният руски пранкър Вован пусна в интернет поредния откъс от разговора си по Skype с украинския олигарх Игор Коломойски, основен спонсор на наказателните батальони в Донбас. В разговора с телефонния шегаджия (б.р. – от phone pranks), който се представя за народния губернатор Павел Губарева, Коломойски, разкрива какво всъщност представляват „икономичните” авиополети на премиера Арсений Яценюк, съобщава НТВ.Ru.
Във видеото попийналият Коломойски разказва, че за априлското посещения на Арсений Яценюк в Донецк бил разигран специален театър, който трябвало да покаже на широките народни маси как премиерът пести от всичко в кризата и дори използва обикновени пътнически самолети при посещенията си из страната.

Опитайки това, че у нас Яценюк лети на „обществен транспорт”, ние организирахме спецполет: в специален самолет сложихме 20 специални хора, които уж си бяха купили билети като обикновени пътници. Те летяха с него до Донецк и обратно. Външно всичко изглеждаше като обикновен самолет. Абе истинска позуха…”, казва в заклюение олигарха.

В предишните откъси от видеобеседата с „Павел Губарев” Коломойски, който не подозира, че е разиграван и, че приказките му ще бъдат обнародвани, признава, че уважава опълченците и дори предлага да им помогне на изборите да вкарат свои депутати в Върховната Рада. След това, коментирайки свалянето на Боинга, той отбелязва: „Абе стреляха в един, уцелиха друг – няма нищо страшно”. /БЛИЦ

http://www.youtube.com/watch?v=qPiZNI04ibE