ОмДТУ кани чужди граждани в Лятната школа по руски език и странознание

Омският държавен технически университет кани всички желаещи да вземат участие в Лятната школа по руски език и странознание на Русия, която ще работи от 1 до 15 август 2017 г.

Участници в Конкурса могат да станат чужди граждани, изучаващи руски език или желаещи да започнат да го изучават, както и онези, които се интересуват от историята и културата на Русия. Според резултатите от Конкурса ще бъдат излъчени 50 победители, които ще преминат обучение в Лятната школа по руски език и странознание на Русия без да заплащат разходите, свързани с образователната и културната програма, както и разходите за настаняване и храна.

Лицата, желаещи да вземат участие в Конкурса, трябва да подадат заявки със съответния комплект документи не по-късно от 1 юни 2017 година (включително). Всички документи се изпращат като сканирани копия на електронна поща [email protected].

Конкурсът се провежда от федералното държавно бюджетно образователно учреждение за висше образование «Омски държавен технически университет» (ОмДТУ) в рамките на Програмата за развитие дейността на студентските обединения през 2017 година.

Допълнителна информация, списък на документите и програмата на лятната школа можете да намерите тук.