Нов луксозен вариант на Nokia 3310, вдъхновен от най-популярния човек в Русия

На мобилното изложение MWC 2017 в Барселона компанията Caviar анонсира луксозна версия на обновения телефон Nokia 3310. Моделът се казва Nokia 3310 Supremo Putin и дизайна му е вдъхновен от най-популярния човек в Русия – Владимир Путин, съобщи radio1.bg

Това е мобилно устройство с корпус от закален брониран и устойчив на куршуми титан тип BT 23. Телефонът има керамични бутони и декоративна гравюра в стил дамаска стомана.

На гърба на тази луксозна вещ се намира барелефа на руския президент, цитат от химна върху златна плочка и фина гравюра.

Caviar заявиха, че е използвано злато проба 999 (24 карата). Нещо като черешката на тортата е миниатюрният герб на Руската Федерация върху централния бутон на фийчърфона.

Устройството вече е на пазара. Хардуерът е същият като в оригиналния Nokia 3310, показана на изложението в Барселона – 2,4-инчов цветен дисплей с резолюция 320х240 пиксела, единствена камера с резолюция 2 мегапиксела, операционна система Nokia Series 30+ и новата версия на играта „Лакомата змия“.

Цената на този лукс е $1690. Ако сте голям фен на Путин, този изискан телефон, вероятно е вашият. Добавяме само, че за тази сума можете да закупите 30 броя оригинални Nokia 3310.