Не бих влязла в политиката на всяка цена

Най-коментираната носителка на титлата „Мис България“ – Антония Петрова-Бередин, отдавна показа, че има големи професионални амбиции. От години се реализира едновременно в модните среди и като юрист. Сега тя се е запътила към политиката и е абсолютно убедена, че е готова да промени страната.
0000597681470335_464864713632047_99026482_n(1)

„Желанието ми да влизам в политиката не се е зародило току-така. Не искам да се ангажирам с конкретна партия. Образованието ми го предполага, семейството ми е доста политически ориентирана, в такава среда съм израснала. Това, че съм спечелила един конкурс за красота не предопределя живота ми“, сподели блондинката в предаването „Нека говорят“ по bTV.
5e_zs2i5q

Според нея човек трябва да се ориентира към реализация в политиката едва тогава, когато се е доказал в някаква друга сфера. В България обаче наблюдаваме много хора, които са превърнали политиката в професия и не се занимават с нищо друго. „Политиката е обществена дейност, тя е призвание, не е начин за печелене на пари.
антония_петрова_кожи

Човек би трябвало да има и финансова стабилност преди да влезе. Имала съм предложения, на някои съм отказвала. Не бих влязла в политиката на всяка цена“, допълни Антония.

hotnews.bg