Наталия Водянова на корицата на Vogue – пет месеца след четвъртото си раждане

Наталия Водянова поразява с красота, грация, съвършенство, появявайки се в новия брой на американския Vogue, само пет месеца след раждането на четвъртото си дете.

Със съвършено тяло на младо момиче тя обявява завръщането си от корицата на модната Библия.

Фотосесията за броя е заснета в парижката опера, като в нея участва и съпругът на Натали Портман – Бенджамин Милпие, който миналата година бе назначен за директор на парижкия балет. Фотограф е Ани Лейбовиц, която има също толкова уникалното качество да превръща всеки свой кадър в легенда.

Родената на 28 февруари 1982 г. рускиня има изключително тежко детство, но покорява бързо модните върхове. Кариерата си започва на 16 години в Париж. Била е лице на световни марки козметика, също така за бельо и бански. Тя е и лице на първите Зимни Олимпийски игри, провеждани в Русия.

През 2001 г. Наталия Водянова се омъжва за британския аристократ Джъстин Тревор Бъркли Портман, по-малкия брат на милиардера Виконт Кристофър Портман. Заедно имат три деца: син Лукас Александър Портман, дъщеря Нева Портман и син Виктор Портман. През 2011 г. Водянова обявява публично, че вече не живее със съпруга си, а няколко месеца по-късно става ясно, че има връзка с французина Антоан Арно, син на милиардера Бернар Арно (собственик на LVMH). Наталия получава развод, като попечителството над децата формално се поделя от двамата родители. На 1 май 2014 г. моделът ражда момче на име Максим от Антоан Арно. Двойката живее в Париж заедно с децата на Водянова.