Майстори от Казахстан и Русия представят уникати

Майстори от Казахстан и Русия представят уникати във Варна.

Елена Кленчина от Казахстан показва бижута от естествени камъни и сребро. От повече от 6 години тя ги изработва с много внимание и любов. Вадим Идрисов от Русия се представя с невероятни ръчно гравирани върху естествена кожа аксесоари, икони, картини. Двамата показват уникатите си на първия във Варна Коледен базар за ръчно изработени красоти, който всеки жител и гост на града може да види до края на годината във Фестивален и конгресен център.

На базара любителите на уникатите могат да се докоснат и до невероятни произведения на изкуството, изработени от бижутерска тел, с камъни и сребро по Фън шуй. Те са полезни за всички зодии. Изработени са майсторски от Лилия Пенева. Това са част от над 6000 ръчно изработени уникати, които се предлагат на Коледен базар във Варна. Специално за децата по време на базара присъства Дядо Коледа.

Всеки родител ще може да зарадва своето дете, като се свърже с добрия старец, да го снабди с подарък и в определен ден, гостът от Лапландия ще го подари на детето.