Ларуш: Центъра на света са Русия и Китай, а САЩ е „системна грешка“

Линдън Ларуш, бивш кандидат за президент на САЩ, през 80-те аргументирал, от гледна точка на физиката, неизбежен срив на „фалшивата“ икономика в САЩ.

Той подчерта, че за разлика от безумието на Обама, който заявил на форума Г-20, че Съединените щати са „единствената свръхдържава в света“, бъдещето на планетата не е свързано с Европа или САЩ. САЩ всъщност е „системен провал“ и, като резултат, централните точки на света са в Китай и Русия. Отношенията между Русия и Китай в момента са от решаващо значение.

С всеки изминал ден положението в САЩ става по-лошо. Републиканците не са спасение. В действителност, републиканците са станали аналог на Хитлер. Демократите също не са по-добро. Те нямат ядро, а просто си отиват с потока, те не са в състояние да се справят с проблема на Републиканската партия.

Никой в САЩ не гледа реалността пред която са изправени обикновените хора. Те всички са мошеници. А гражданите са глупави. Народите на Русия и Китай, другите народи на страните от БРИКС и другите страни в Южна Америка и на други места – като Аржентина и Египет – се борят за нов световен икономически ред, което свидетелства форума на АТИС в Пекин и на срещата БРИКС в Австралия преди срещата на Г-20. Съединените американски щати, под управление на един агент на финансовата олигархия Обама, както и останалите членове на Г-7 бандата, се опитват да унищожат това, за което Русия и Китай се борят.

Миналата седмица в Пекин, Китай и Русия продължиха да създават импулс за нова планетарна система, предназначена да служи на интересите и взаимна изгода за всички народи, въз основа на икономическото развитие и овладяване на законите на Вселената, както е определено от Кеплер, за благото на човечеството.

Срещата БРИКС в Австралия, продължи този процес, петте основни страни обсъдиха напредъка на нещата относно създаването на банка на BRICS и споразуменията CRA.
За разлика от Обама, Камерън и други лидери на страните от Г-7, които се опитват да унищожат Русия и Китай, като основни пречки за продължаване на имперско управление, народите БРИКС възнамеряват да създадат свят на базата на развитието, една от основните движещи сили, на което е китайската лунна програма.

Вместо да се присъединят към политиката на БРИКС, Обама и Камерън, в частност, опитали да използват срещата на Г-20 за да сплашат Путин, защото Русия под негово ръководство отказа да капитулира пред нацисткия преврат в Украйна, изпълнен от ЕС и САЩ.

В глутницата, която атакува Путин е и германският канцлер Ангела Меркел. Нейната политика преследва анти-руската политика, срещу реалните интереси на самата Германия. Това е една от най-големите заплахи за Европа.