Краси Аврамов летя на боен самолет в Русия

Красимир Аврамов е единственият български изпълнител, който бе поканен за участие в празничната програма на Екатеринбург. През няколко напрегнати дни на мащабни концерти на открито, паради, зари, телевизионни предавания и срещи с жителите на руския град-легенда певецът получи в знак на благодарност екстравагантно предложение от страна на военните: да лети с боен самолет-изтребител „Як 52“.

„Поех предизвикателството и въпреки че дни наред почти не съм спал и не бях в най-добрата си здравословна кондиция, представих достойно българския войник!“, смее се Човекът-глас. В руската преса излязоха публикации, че Аврамов е очаровал публиката в Екатеринбург с изпълненията си и непринудения начин на общуване с хората. Организаторите от българска страна са категорични, че певецът е дал заявка за сериозен пробив на руския пазар, към който се стремят не един и двама наши изпълнители.
„Краси доказа, че е голям, защото след успехите си в Америка сега е признат и от друга велика световна сила – Русия!“, гордо отбелязват от екипа на певеца.