Да посрещнем заедно Руската Нова година

Руса диджейка води руската Нова година у нас

Katy Isterika съчетава електро-хаус сетове със свирене нa цигулка

20160106_0054

След Лондон и Париж София е една от престижните столици, част от голeмия европейски тур на красивата dj Katy Isterika. На 14 януари малко след полунощ атрактивната блондинка ще даде старт на руската Нова година в елитния столичен клуб Bedroom premium. За гостите на събитието ще се лее класна водка още на входа на заведението за добре дошли.

DJ Katy Isterika умело ще съчетае електро-хаус сетове с акомпанимент на електронна цигулка. Тя е първата жена диджей в света, която се осмелява да прави това.

Очарователната музикантка, която е родена в Латвия, е живо доказателство, че красиви и креативни момичета като нея могат да разпалят купонясващите не по-зле от диджей мъж. Кати е дипломирана цигуларка, изучавала е и звуково инженерство в Университета за театър, кино и телевизия в Киев, но още преди десетина години открива призванието си зад диджейския пулт.

Танцовата група GOY-GOY ще подгрее празника. Балерините от Санкт Петербург ще гарантират на посетителите незабравими изживявания още преди началото на шоуто на DJ Katy Isterika.