Ван Дам предложи на новия президент на САЩ да се помири с Путин

Актьорът Жан-Клод Ван Дам  заяви, че на САЩ им трябва такъв президент, като Доналд Тръмп. При това новият президент не трябва да говори за кибератаки, а трябва да замине за Русия, за да пийне водка с нейния президент Владимир Путин и да се помирят, съобщи в събота „Взгляд“.

„Обичам Америка. Пристигнах тук с нищо и станах звезда благодарение на тези хора. Тук ми е добре. Но сега към САЩ трябва да се отнасяме като към бизнес, защото има проблем, момчета. Пътешествам по света – живея в Хонконг, пристигам в Америка, пътувам из Европа. Срещал съм се с президента на Русия Владимир Путин, с бившия министър-председател на Италия Силвио Берлускони, с милиардера и кандидат за президент на САЩ от Републиканската партия Доналд Тръмп“, цитира думите му RT.

Говорейки за Тръмп, актьорът отбеляза, че когато „човек е инвестирал да кажем 2, 3, 4, 5, 6 млрд. в своята страна, той иска да защити интересите си“.

„Няма време да се говори за кибератаки или за каквото и да било друго, освен за пътуване в Русия, за да „пийне водка с господин Путин и да се помирят“, смята Ван Дам.

По думите му всички останали страни са слаби. „Америка е силна и Русия е силна, и те трябва да си стиснат ръцете“, убеден е актьорът.

Жан-Клод Ван Дам отбеляза също така, че президентът, който е необходим на САЩ в момента, е точно Тръмп.

Източник: „Руски дневник“