Филип Киркоров запленен от Крисия

Руската легенда с български корени Филип Киркоров е запленен от таланта на детето чудо Крисия, научи „България Днес“, цитиран от „24 часа“.

11-годишната изпълнителка, чиято звезда изгря в „Шоуто на Слави“ и доби нечувана популярност с участието си в детската „Евровизия“, пожъна поредния огромен успех с участието си в престижния музикален конкурс „Детска нова вълна“ в Ялта.

Сред журиращите звезди на състезанието е и Филип Киркоров, който нямал търпение да се запознае лично с талантливата нашенка.

Киркоров бил силно впечатлен от Тодорова и категорично заявил, че това е едно от най-талантливите деца, които е имал честта да срещне до този момент.

„Крисия е прекрасна изпълнителка и въпреки крехката си възраст работи и се държи на сцената като истински професионалист. С тази упоритост я очаква бляскаво бъдеще“ – коментирал Киркоров по адрес на детето чудо.

В мрежата се появиха снимки на Крисия с Филип Киркоров, от които ясно се вижда дружбата между руската звезда и талантливата Тодорова.

Преди години Киркоров направи дует с малката украинска звезда Настя Петрик, която през 2010 година зае първото място в конкурса „Нова вълна“.

По всичко личи, че Крисия върви по пътя на талантливата украинка и ще е следващата, която ще излезе на една сцена с руската легенда като негова дуетна половинка.

Киркоров е прегърнал Крисия

Двамата си подхождат, облечени в бяло